Sposób przygotowania:
Ziemniaczki z boczkiem i koperkiem
Ziemniaki myjemy gąbką, kroimy w ćwiartki gotujemy w osolonej wodzie ok 20 min od zagotowania.
Boczek kroimy w kosteczkę, a koperek drobno siekamy.
Następnie podsmażamy na dobrze rozgrzanej patelni z dodatkiem margaryny.
Ugotowane ziemniaki odcedzamy i wsypujemy do patelni z koperkiem i boczkiem.
Wszystko razem podsmażamy ok 10 min od czasu do czasu mieszamy. Podajemy z maślanką.
Boczek kroimy w kosteczkę, a koperek drobno siekamy.
Następnie podsmażamy na dobrze rozgrzanej patelni z dodatkiem margaryny.
Ugotowane ziemniaki odcedzamy i wsypujemy do patelni z koperkiem i boczkiem.
Wszystko razem podsmażamy ok 10 min od czasu do czasu mieszamy. Podajemy z maślanką.