laura100

laura100

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 287]

Ziemniaki z patelni

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

SZybko inaczej ciekawie i smacznie

Ziemniaki z patelni

Składniki:

Ziemniaki z patelni

 

 

Sposób przygotowania:

Ziemniaki z patelni
Groszek rozmrażamy.Ziemniaki obieramy myjemy i gotujemy w osolonej wodzie.Większe kroimy na ćwiartki. Paprykę myjemy i usuwamy gniazda nasienne i kroimy w paski.Ugotowane ziemniaki smażymy na oliwie z każdej strony.Dodajemy warzywa i posiekany czosnek.Mieszamy i smażymy około 10 minut.Solimy i pieprzymy dekorujemy rozmarynem i używamy jako dodatek do różnych mięs.

Tagi:

ziemniaki