iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Zupa cukiniowo pieczarkowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Zupa cukiniowo pieczarkowa

Zupa cukiniowo pieczarkowa

Składniki:

Zupa cukiniowo pieczarkowa

 

 

Sposób przygotowania:

Zupa cukiniowo pieczarkowa
Cukinie dobrze myjemy nie obieramy i kroimy w kostkę. Pieczarki oczyszczamy i kroimy w plasterki. Cebule siekamy. Na patelni na masełku podsmażamy warzywa -kiedy zrobią się złote dodajemy wyciśnięty czosnek. Mieszamy. Doprawiamy papryką słodką i ostrą. Dodajemy pomidory pokrojone -zagotowujemy. Dolewamy wody ok 2 szklanki. Doprawiamy przyprawą uniwersalną do smaku. Zagotowujemy zupka jest gotowa.