Sposób przygotowania:
Zupa dietetyczna
Kapustę szatkujemy, seler ścieramy na tarce o grubych oczkach. Paprykę oraz cebulę kroimy w kostkę. Pieczarki kroimy w dość grube plasterki. Kapustę i seler zalewamy wodą, gotujemy; gdy warzywa zaczną mięknąć, dodajemy pieczarki, paprykę i cebulę. Gotujemy do miękkości. Rozprowadzoną w 500ml zupę cebulową wlewamy do garnka z gotującymi się warzywami. Dodajemy mały słoiczek przecieru pomidorowego, Vegetę, sól, pieprz wg smaku. Na koniec zupę możemy zabielić chudym mlekiem i dodać drobno pokrojony szczypiorek. Tak przygotowaną zupę jemy przez 3 dni, 2 razy dziennie: na obiad i kolację. Na śniadanie jemy banana bądź 2 jabłka. Po trzech dniach nasz organizm jest oczyszczony, a my pełni energii. Polecam!
elzbieta8960
bogda46
eli_555
SmakoMyk