Sposób przygotowania:
Zupa krem z pomidorów i marchewki
1.	W garnku podsmażamy pokrojoną cebulę oraz czosnek. Dodajemy marchewkę pokrojoną w plasterki i doprawiamy wszystko bazylią, tymiankiem, oregano, startym imbirem. Mieszamy i przesmażamy około 5 min. 
2. Dodajemy pomidory w puszce i chwilkę smażymy mieszając.
3. Dodajemy bulion warzywny, doprawiamy pieprzem i solą. Gotujemy do miękkości warzyw, zwłaszcza marchewki. Gotową zupę miksujemy.
4. Zupę przekładamy na talerz i podajemy z jogurtem oraz grzankami z mozzarella.
2. Dodajemy pomidory w puszce i chwilkę smażymy mieszając.
3. Dodajemy bulion warzywny, doprawiamy pieprzem i solą. Gotujemy do miękkości warzyw, zwłaszcza marchewki. Gotową zupę miksujemy.
4. Zupę przekładamy na talerz i podajemy z jogurtem oraz grzankami z mozzarella.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
