kasperki2

kasperki2

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 255]

Zupa nic

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 2

Zupa nic...jak z bajki...:)

Zupa nic Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Zupa nic

 

  • 1l mleka
  • budyń wiśnowy
  • 4 białka jajek
  • 3 łyżki cukru

Sposób przygotowania:

Zupa nic
Mleko zagotuj, dodaj tylko tyle budyniu aby zupa była płynna ( możesz dodać cukier ale nie koniecznie). Jak się zagotuje, utrzyj białka na sztywną pianę dodając cukier. Przełórz piane z białek ostrożnie do garnka z budyniem. Następnie nalewaj budyń do głębokich talerzy i udekoruj pianą
Zupa nic
:)
Zupa nic
:)

Tagi:

jajko jajka