LuKaSz4761

LuKaSz4761

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 344]

Zupa ogórkowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Przepis na moją zupę ogórkową

Zupa ogórkowa

Składniki:

Zupa ogórkowa

 

Sposób przygotowania:

Zupa ogórkowa
Przygotuj wywar z mięsa lub kości.Włoszczyznę obierz,umyj i rozdrobnić, wrzuć ją do wywaru mięsnego ,Gotuj około 20 minut ,ziemniaka pokrój w kostkę,ogórka zetrzyj na tarce ,natkę pietruszki posiekaj na drobno.Do wywaru wrzuć ziemniaka i gotuj aż będzie lekko miękki , następnie wrzuć startego ogórka i wszystko wymieszaj.Gotuj na około 20 minut .Doprowadź do wrzenia ściągnij z ognia, dodaj posiekanej pietruszki i wymieszaj .

Tagi:

ogórki