Sposób przygotowania:
Zwijane tosty
Z Kromek chleba tostowego odcinamy skórkę. Kromki chlebka układamy na desce i lekko wałkujemy wałkiem do ciasta.
Kromki chleba smarujemy cienko masłem i posypujemy oregano. Kładziemy plasterek sera topionego u mnie z szynką.
Tak przygotowane tosty zwijamy w ruloniki i obwijamy szynką u mnie szwarcwaldzka. W każdego tosta wbijamy wykałaczkę aby szynka się nie otworzyła.
Patelnię lekko przesmarować tłuszczem i usmażyć roladki ze wszystkich stron, aż ser się rozpuści.
Podajemy od razu po usmażeniu.
POLECAM
Kromki chleba smarujemy cienko masłem i posypujemy oregano. Kładziemy plasterek sera topionego u mnie z szynką.
Tak przygotowane tosty zwijamy w ruloniki i obwijamy szynką u mnie szwarcwaldzka. W każdego tosta wbijamy wykałaczkę aby szynka się nie otworzyła.
Patelnię lekko przesmarować tłuszczem i usmażyć roladki ze wszystkich stron, aż ser się rozpuści.
Podajemy od razu po usmażeniu.
POLECAM
gusia1000