Babka biało-czarna

petronella - Przepis na: Babka biało-czarna offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 106
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Babka biało-czarna
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

babka biało-czarna dobry przepis


danie wegetariańskie
trudność: łatwe
czas:

Babka biało-czarna - SKŁADNIKI:

Babka biało-czarna - PRZYGOTOWANIE:

Jaja, olejek śmietankowy, proszek do pieczenia, mąkę ziemniaczaną i mąkę pszenną oraz cukier zmiksować. Gdy ciasto będzie za geste, dodać mleka. Połowę ciasta wlać do blaszki wcześniej wysmarowanej tłuszczem i wysypanej bułką tartą. Do drugiej połowy ciasta dodac kakao i wymieszac dokładnie. Wlać na jasne ciasto w blaszce. Piec około godziny w temperaturze 175 stopni.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Babka biało-czarna  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Ciasta i desery
Ciasto drożdżowe z morelami i kruszonką Tarta jabłecznik Pucharek pełen budyniu
Czekoladowe ciastka z Brandy Łaciate ciasto z owocami Torcik z jabłuszkiem i prażonym słonecznikiem
Ciasto kakaowe z śliwkami Jabłka faszerowane Eli Koktajl bananowo- malinowy
Ciasto śliwkowe Eli Kruche ciasteczka Placek ze śliwkami

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Jakie grzyby lubisz najbardziej?

 
 Jakie grzyby lubisz najbardziej?

głosuj
 

Ostatnio komentowane