ajo

ajo

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 353]

Pasta jajeczna tradycyjna

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Pasta najlepsza ze świeżą bułeczką

Pasta jajeczna tradycyjna Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pasta jajeczna tradycyjna

 

  • 6 jajek
  • pęczek szczypiorku lub cebulki dymki
  • 2 łyżki majonezu
  • sól morska, świeżo mielony pieprz
  • przyprawa Kamis "Fit up" do jajek i twarożków
  • słodka mielona czerwona papryka

Sposób przygotowania:

Pasta jajeczna tradycyjna
Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy w drobną kostkę. Przekładamy do miski. Szczypiorek drobno siekamy i dodajemy do jajka. Następnie dodajemy majonez i przyprawy: odrobinę soli, pieprz, przyprawę do jajek i twarożków (płaska łyżka), oraz odrobinę papryki. Całość mieszamy. Nakładamy na świeże pieczywo. Smacznego :)
Pasta jajeczna tradycyjna
Wielkość składników wg uznania i indywidualnych upodobań
Pasta jajeczna tradycyjna
Ważne aby składniki dobrze doprawić solą,pieprzem itd.