anulkadh

anulkadh

Złoty Ekspert
[Przepisów: 679]

Śniadanie wiejskie

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Pyszne śniadanie bez dodatku dodatkowego tłuszczu, polecam można wykorzystać każdy rodzaj kiełbasy grubej.

Śniadanie wiejskie Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Śniadanie wiejskie

 

Sposób przygotowania:

Śniadanie wiejskie
Boczek pokroić w kostkę , podsmażyć na patelni aż tłuszcz się wytopi i się ładnie zrumieni. Kiełbasę pokroić na plastry dodać do boczku wkroić w piórka cebulę i smażyć na rumiany kolor. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wyłożyć na kromki chleba który polecam najpierw posmarować musztardą i polać po górze ketchupem.
Śniadanie wiejskie
wszystko smażymy na jednej patelni na rumiano

Tagi:

kielbasa