Agusia74

Agusia74

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 76]

Zupa z mięsem i pieczarkami.

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Zupa dość koszerna :)

Zupa z mięsem i pieczarkami.

Składniki:

Zupa z mięsem i pieczarkami.

 

  • 1/2 kg mięsa mielonego
  • 1/2 kg pieczarek
  • 2 serki topione kremowe
  • 3 pory
  • 2 kostki rosołowe
  • 2 1/2 l wody

Sposób przygotowania:

Zupa z mięsem i pieczarkami.
Mięso i pieczarki podsmażyć. Wodę zagotować z kostkami rosołowymi dodać pieczarki, mięso i gotować aż mięso i pieczarki będą miękkie.Pod koniec gotowania dać pokrojone w talarki pory. Całość zagęścić serkami ciągle mieszając do rozpuszczenia serków.