Sposób przygotowania:
Andrutowa roladka
Zostawiamy 2 andruty,a resztę kruszymy.Herbatniki wkładamy do woreczka i kruszymy je za pomocą wałka.Rozpuszczamy masło dodajemy do niego cukier,kakao,pokruszone herbatniki,pokruszony andrut.Galaretkę rozpuszczamy w szklance gorącej wody,wlewamy ją do reszty składników.Mieszając masę doprowadzamy do zagotowania.Andruty zakładamy na 2 cm.na siebie,smarujemy je gorącą masą.Chwilę czekamy,aby andruty zmiękły,układamy na nich obrane banany i zwijamy.Roladę wkładamy do lodówki.
karita
Pyza
Mirka227
5!
iwi69
msewka
Sarenka
kinga
teresa.rembiesa
pusieczek2@wp.pl
pusieczek2@wp.pl
kinga
Dzięki Pusieczku,pytam dlatego,ze mam ochotę zrobić tą roladę,a mam w domu tylko słodkie kakao,wiec wolałam zapytac:)
Natala1210
BARBRARA13
Doro
Alita
Bahus
pusieczek2@wp.pl
wyderka
Bahus
winko49
bogda46