Sposób przygotowania:
Arbuziak
Arbuza ściąć z wierzchu, wydrążyć i wyciąć w nim ozdobne ząbki.
Miąższ z arbuza rozdrobnić i umieścić w powstałej po wydrążeniu miseczce arbuzowej.
Brzoskwinie odsączyć z soku i pokroić w kostkę.
Winogrona pokroić na połówki,a banany w pół plastry.
Wszystkie pokrojone owoce umieścić w wydrążonym arbuzie, dodać miód lub sok malinowy czy alkohol i delikatnie wymieszać.
Miąższ z arbuza rozdrobnić i umieścić w powstałej po wydrążeniu miseczce arbuzowej.
Brzoskwinie odsączyć z soku i pokroić w kostkę.
Winogrona pokroić na połówki,a banany w pół plastry.
Wszystkie pokrojone owoce umieścić w wydrążonym arbuzie, dodać miód lub sok malinowy czy alkohol i delikatnie wymieszać.
msewka
A.B.
Jojo
eli_555
Sarenka