Tokijko, czy zamiast odciskania soku z imbiru można dodać drobno starte kłącze, czy w czasie samego grillowania może się z nim coś stać (np. przypali się) ?
Podobnie, jak Babuni podoba mi się połączenie smaków słonych, słodkich i ostrych, z masłem orzechowym na czele. Czy masło orzechowe ma być solone, czy to w wersji bez soli ?
Tokijko, czy zamiast odciskania soku z imbiru można dodać drobno starte kłącze, czy w czasie samego grillowania może się z nim coś stać (np. przypali się) ?
Podobnie, jak Babuni podoba mi się połączenie smaków słonych, słodkich i ostrych, z masłem orzechowym na czele. Czy masło orzechowe ma być solone, czy to w wersji bez soli ?
Tokijko, czy zamiast odciskania soku z imbiru można dodać drobno starte kłącze, czy w czasie samego grillowania może się z nim coś stać (np. przypali się) ?
Podobnie, jak Babuni podoba mi się połączenie smaków słonych, słodkich i ostrych, z masłem orzechowym na czele. Czy masło orzechowe ma być solone, czy to w wersji bez soli ?
na grila ,wiadomo przypali sie...Normalnie zasada jest ze ibir sie tez obiera chyba ze bardzo mlody.
Co do masla to przepraszam ale nie wiem jakie w Polsce..Ja czesto robie takie pasty sama z sezamu,fistaszkow i oleju
[quote nick=Paola]Tokijko, czy zamiast odciskania soku z imbiru można dodać drobno starte kłącze, czy w czasie samego grillowania może się z nim coś stać (np. przypali się) ?
Podobnie, jak Babuni podoba mi się połączenie smaków słonych, słodkich i ostrych, z masłem orzechowym na czele. Czy masło orzechowe ma być solone, czy to w wersji bez soli ?
[/quote]
na grila ,wiadomo przypali sie...Normalnie zasada jest ze ibir sie tez obiera chyba ze bardzo mlody.
Co do masla to przepraszam ale nie wiem jakie w Polsce..Ja czesto robie takie pasty sama z sezamu,fistaszkow i oleju
iwi69
Babciagramolka
tokijka
Paola
Podobnie, jak Babuni podoba mi się połączenie smaków słonych, słodkich i ostrych, z masłem orzechowym na czele. Czy masło orzechowe ma być solone, czy to w wersji bez soli ?
tokijka
na grila ,wiadomo przypali sie...Normalnie zasada jest ze ibir sie tez obiera chyba ze bardzo mlody.
Co do masla to przepraszam ale nie wiem jakie w Polsce..Ja czesto robie takie pasty sama z sezamu,fistaszkow i oleju