Sposób przygotowania:
Babeczki jogurtowe z jagodami
Piekarnik nastawiamy na 180 stopni (termoobieg). Formę na muffinki smarujemy masłem jub wypełniamy papierowymi papilotkami. W jednej misce łączymy suche składniki, w drugiej mokre. Wymieszane składniki mokre przelewamy do miseczki z suchymi, delikatnie i niezbyt dokładnie mieszamy (np. widelcem). Im bardziej niedbale to zrobimy tym muffiny będą bardziej puszyste. Na koniec dodajemy oprószone mąką jagody ( połowę). Wypełniamy foremki do 3/4 wysokości, posypujemy resztą jagód i płatkami migdałów. Pieczemy 15-20 minut, do zezłocenia.
Cukiereczek13
Ela Dz
KasiaJulcia
zufikowo
edytaha
edytaha
Myślałam, że zdążysz odpowiedzieć, ale poradziłam sobie. Upieczone, wystudzone, trwa konsumpcja. Zdjęcie zaraz wstawiam na forum
http://forum.gotujmy.pl/przepisy-wyprobowane-i-polecane,watek,255882h100.html