Sposób przygotowania:
Babeczki majonezowe z rodzynkami i posypką1.
Wbić do naczynia całe jajka i dosypać cukier, zmiksować.
2.
Dosypać cukier waniliowy, ponownie zmiksować
3.
Wsypać mąkę krupczatkę oraz proszek do pieczenia, za każdym razem miksować.
4.
Wsypać mąkę ziemniaczaną, dokładnie zmiksować mikserem.
5.
Na końcu dodać majonez i jeszcze zmiksować.
6.
Dodać złote rodzynki, tym razem wymieszać łyżką.
7.
Do małych foremek silikonowych włożyć papilotki i napełnić je ciastem do 2/3 wysokości.
8.
Wierzch posypać kolorowymi kamyczkami czekoladowymi.
9.
Wstawić do nagrzanego piekarnika do 170 stopni C i piec przez 20 - 25 minut.
10.
Wystudzić na kratce.
11.
Smacznego !