Sposób przygotowania:
Babeczki z borówką i budyniem
Do miski wlać mleko, olej oraz wbić jajka i wymieszać. Można wymieszać trzepaczką lub po prostu widelcem. W innym naczyniu wymieszać mąkę, budyń oraz cukier i proszek do pieczenia a potem wsypać do miski z wymieszanymi płynnymi składnikami.
Wszystko wymieszać i dodać borówki, delikatnie wymieszać. Silikonowe foremki ustawić na blasze do pieczenia i napełnić foremki do 3/4 wysokości.
Blachę wstawić do piekarnika nagrzanego do 175 - 180 stopni w zależności od piekarnika i piec babeczki 30 minut.
Upieczone babeczki wystudzić.
Wszystko wymieszać i dodać borówki, delikatnie wymieszać. Silikonowe foremki ustawić na blasze do pieczenia i napełnić foremki do 3/4 wysokości.
Blachę wstawić do piekarnika nagrzanego do 175 - 180 stopni w zależności od piekarnika i piec babeczki 30 minut.
Upieczone babeczki wystudzić.