Sposób przygotowania:
Babeczki z borówkami.
W 100 ml zimnego mleka rozprowadzamy budyń. Druga połowę mleka podgrzewamy i dolewamy mleko z budyniem. Gdy zacznie gęstnieć zdejmujemy z ognia, cały czas mieszając. Żółtka ubijamy z cukrem i posiekanym masłem. Dodajemy budyń i miksujemy. Wkładamy po 2 łyżeczki kremu budyniowego do babeczek. Dekorujemy borówkami i polewamy tężejącą galaretką wiśniową. Chłodzimy w lodówce.
![Babeczki z borówkami. Babeczki z borówkami.](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babeczki-z-borowkami-126771.jpg)
![Babeczki z borówkami. Babeczki z borówkami.](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babeczki-z-borowkami-126772.jpg)
![Babeczki z borówkami. Babeczki z borówkami.](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babeczki-z-borowkami-126773.jpg)
![Babeczki z borówkami. Babeczki z borówkami.](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babeczki-z-borowkami-126774.jpg)