Sposób przygotowania:
Babeczki z budyniowym kremem i malinami
Przygotowujemy krem budyniowy: Mleko dzielimy na pół, połowę gotujemy z 2 łyżeczkami cukru i 1 łyżką Kasi, aż margaryna sie rozpuści. Drugą część mleka mieszamy z budyniem malinowym. Gdy mleko się zagotuje, wlewamy rozpuszczony budyń, gotujemy cały czas mieszając, studzimy, dodajemy 3 łyżki ubitej śmietany i dokładnie miksujemy mikserem. Wstawiamy do lodówki do schłodzenia. Przygotowujemy ciasto: Mieszamy sypkie produkty: mąkę, cukier, cukier waniliowy i proszek do pieczenia. Dodajemy margarynę Kasia pokrojoną w małe kostki, jajko i zagniatamy ciasto. Ciasto zawijamy w folię i wstawiamy do lodówki na 30 minut. W między czasie smarujemy foremki margaryną i obsypujemy je w środku mąką. Ciasto cienko rozwałkowujemy i wylepiamy nim foremki. Wstawiamy do piekarnika nastawionego na 200 stopni lub 180 stopni z termoobiegiem i pieczemy 15 minut. Wyciągamy foremki z piekarnika, gdy przestygną wyciągamy babeczki z foremek. Do środka każdej babeczki wkładamy malinowy krem budyniowy i dekorujemy je malinami.