Sposób przygotowania:
Babeczki z czekoladą i truskawkami
Wszystkie produkty muszą być w temperaturze pokojowej. Jajko oraz cukier wraz z wanilią ubijam na puszystą, jasną masę.
Do masy dodaję śmietanę, olej rzepakowy oraz mąkę i proszek do pieczenia. Mieszam. Na koniec dodaję kropelki czekoladowe.
Truskawki myję i kroję w kostkę. Do foremek przekladam ciasto wraz z kropelkami czekalodowymi.
Truskawki wkładam w surowe ciasti, posypuję jeszcze kilkoma kropelkami czekoladowymi.
Do masy dodaję śmietanę, olej rzepakowy oraz mąkę i proszek do pieczenia. Mieszam. Na koniec dodaję kropelki czekoladowe.
Truskawki myję i kroję w kostkę. Do foremek przekladam ciasto wraz z kropelkami czekalodowymi.
Truskawki wkładam w surowe ciasti, posypuję jeszcze kilkoma kropelkami czekoladowymi.