Sposób przygotowania:
Babeczki z kremem
Margarynę roztopić i ostudzić, dodać cukier , żółtka,aromat i zmiksować.Białka ubić na sztywną pianę,dodać do masy i wymieszać.Na koniec przesiać mąkę z proszkiem do pieczenia i ponownie dokładnie wszystko wymieszać.
Ciasto nakładać do wysmarowanych tłuszczem i posypanych tartą bułką foremek babeczkowych.
Piec 25 - 30 minut w temp.peraturze ok. 160 st.C.
Po upieczeniu ostudzić.
Krem rozrobić na mleku według przepisu na opakowaniu.Dekorować babeczki kremem,owocami według własnego uznania.
Ciasto nakładać do wysmarowanych tłuszczem i posypanych tartą bułką foremek babeczkowych.
Piec 25 - 30 minut w temp.peraturze ok. 160 st.C.
Po upieczeniu ostudzić.
Krem rozrobić na mleku według przepisu na opakowaniu.Dekorować babeczki kremem,owocami według własnego uznania.
marietta