Sposób przygotowania:
Babeczki z kremem kakaowym, cytrynowym z galaretką
Na stolnicę przesiać mąkę, wymieszać z cukrem pudrem, proszkiem do pieczenia kilkoma kroplami aromatu śmietankowego albo waniliowego, dodać miękkie masło lub margarynę, cukier puder, żółtka. Szybko zagnieść ciasto, włożyć do lodówki na około pół godziny. Po tym czasie ciasto wyjąć, rozwałkować na odpowiednią grubość, wykrawać krążki i wylepiać nim foremki. Piec w temp 180 stopni na złoty kolor. Zostawić do wystygnięcia w między czasie ubić kremy w osobnych miseczkach cytrynowy w drugiej kakaowy oraz przygotować galaretki według przepisu na opakowaniu. Na wystudzone babeczki układamy owoce, dekorujemy kremem, zalewamy wszystko tężejącą galaretką jak już wszystko zastygnie ozdabiamy u góry kremem cytrynowym. Babeczki możemy dekorować według uznania posypać wiórkami kokosowymi, sypką kawą w zależności od gustu i smaku.