noculos

noculos

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 143]

babeczki z pikantnym nadzieniem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Bardzo szybka, smaczna przekaska, w sam raz dla niespodziewanych gości

babeczki z pikantnym nadzieniem

Składniki:

babeczki z pikantnym nadzieniem

 

  • 10 gotowych babeczek,
  • 4 łyżki kukurydzy konserwowej,
  • 2 łyżki fasoli konserwowej,
  • 6 plasterków szynki konserwowej,
  • 2 łyżeczki rodzynek,
  • 2 łyżki majonezu,
  • sól,
  • pieprz,
  • ostra papryka

Sposób przygotowania:

babeczki z pikantnym nadzieniem
Fasolę i kukurydzę osączamy. Rodzynki sparzamy, wędlinę kroimy w malutka kosteczkę. Składniki łączymy z majonezem, przyprawiamy, mieszamy dokładnie. Nadzieniem napełniamy babeczki. Gotowe do podania.