Sposób przygotowania:
Babka kisielowa Mysiuni
Przygotowujemy wszystkie potrzebne składniki. Białka ubijamy na sztywno, następnie dodajemy do nich cukier i miksujemy do czasu, aż będzie idealnie sprężysta piana. Następnie dodaejmy po 1 żółtku i delikatnie miksujemy. Mąkę mieszamy z kisielami oraz proszkiem do pieczenia, wsypujemy do ubitych jajek i wszystko delikatnie mieszamy łyżką. Na sam koniec wlewamy olej i dalej mieszamy. Ciasto przelewamy do wysmarowanej, dużej blaszki i pieczemy 25-30 minut w temp 170*
![Babka kisielowa Mysiuni Babka kisielowa Mysiuni](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babka-kisielowa-mysiuni-110052.jpg)
![Babka kisielowa Mysiuni Babka kisielowa Mysiuni](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babka-kisielowa-mysiuni-110053.jpg)
![Babka kisielowa Mysiuni Babka kisielowa Mysiuni](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babka-kisielowa-mysiuni-110054.jpg)
![Babka kisielowa Mysiuni Babka kisielowa Mysiuni](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babka-kisielowa-mysiuni-110055.jpg)