Sposób przygotowania:
Babka olejna
Jajka, cukier i cukier waniliowy utrzeć na puszysty krem.Następnie dodawać składniki w podanej kolejności, cały czas ucierając. Po ok. 10 min. ucierania przełożyć do wysmarownej masłem i wysypanej tartą bułką formy babkowej i piec w temp. 180*C przez ok. 45min. SMACZNEGO!
bogda46
Henia
Widzę, że brak powodu do odwetu powoduje u Pani brak poczucia humoru! Nazwa ma być dowcipna (wymyślona nie przeze mnie), ale też sugerowanie, że przepisałam cudzy przepis, nie czytając go, w Pani sytuacji i z Pani dorobkiem kradzieży cudzych przepisów, jest nietaktem wobec mnie! Ja nie biorę cudzych przepisów, wstawiam tylko SWOJE, sprawdzone, a tę babkę piekę od paru ładnych lat, więc nic nie wygląda tak, jakby Pani chciała! Żeby komuś dołożyć też trzeba mieć powód. Dziwię się,że zamiast przeczekać aż zapach Pani sprawy przyschnie, próbuje Pani jeszcze się przypominać. A nawiasem mówiąc nie pisze się wtej tylko w tej! Jeśli chce sie kogoś poprawiać, trzeba być samemu bezbłędnym!