Sposób przygotowania:
Bagietka :) Nadziana
Z bagietki odcinamy z obu stron piętki i ostrożnie wydrążamy miąższ tak aby nie uszkodzić skórki.Miąższ drobno kroimy przekładamy do miski.Dodajemy rybę z puszki,oraz drobno posiekane jajko.Na patelni rozgrzewamy masło,obieramy i drobno kroimy cebulę ,podsmażamy i dodajemy do miąższu.Dokładnie mieszamy.Doprawiamy do smaku.Środek bagietki smarujemy musztardą.Nadziewamy miąższem zwijamy bagietkę w folię aluminiową.Wkładamy do lodówki na ok.2 godz.Wyjmujemy z lodówki,odwijamy z folii , kroimy w plastry o grubości ok.1,5 cm.układamy na talerzu,posypujemy posiekanym szczypiorkiem,dekorujemy ogórkiem konserwowym oraz majonezem.SMACZNEGO.
nikogo
Sarenka
msewka
elzbieta8960
Jojo
Tit
eli_555
Agi