Sposób przygotowania:
Batoniki bounty
W naczyniu wymieszać wiórki kokosowe z cukrem pudrem. Kremówkę i masło podgrzać aż się masło rozpuści, ciepłe wlać do kokosu i wymieszać. W dłoniach z masy uformować batoniki ( masa się klei ale można uformować).
Ułożyć na tacy, przykryć folią spożywczą i włożyć na kilka godzin do lodówki.
Czekolady rozpuścić w kąpieli wodnej, zanurzyć każdy batonik, przełożyć na tackę wyłożoną papierem do pieczenia i ponownie schłodzić by czekolada zrobiła się twarda.
Ułożyć na tacy, przykryć folią spożywczą i włożyć na kilka godzin do lodówki.
Czekolady rozpuścić w kąpieli wodnej, zanurzyć każdy batonik, przełożyć na tackę wyłożoną papierem do pieczenia i ponownie schłodzić by czekolada zrobiła się twarda.