krzyssiu_o1995

krzyssiu_o1995

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 348]

Blok czekoladowy

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

bardzo dobre polecam wszystkim

Blok czekoladowy

Składniki:

Blok czekoladowy

 

  • 20 dag czekolady
  • 10 dag masła
  • 15 dag heratników
  • 2 łyżki miodu

Sposób przygotowania:

Blok czekoladowy
Wykonanie: Do miski włóż połamane herbatnki i rozdrobnioną czekoladę. Miskę wstaw do garnka z gotującą się wodą, mieszaj, aż czekolada się rozpuści. W rondelku rozpuścić masło z miodem, mieszając dadawać czekoladę. Cisto wyla na formę wyłożoną pergaminem. Dobrze schłodzić.

Tagi:

czekolada