Sposób przygotowania:
Brzoskwiniowy serowiec
Pieczemy biszkopt. Oddzielamy białka od żółtek. Białka ubijamy z cukrem na sztywna pianę . Dodajemy mąki i proszek do pieczenia. Lekko mieszamy dodajemy żółtka. Wlewamy masę na blaszkę i pieczemy ok 30 min. Masa owocowa. Brzoskwinie razem z sokiem i wodą miksujemy na papkę, dosypujemy dwie suche galaretki- mieszamy. Zostawiamy na 1 godzinę. Następnie na wolnym ogniu podgrzewamy i mieszamy aby żelatyna się rozpuściła- nie gotujemy. Zostawiamy do wystudzenia. Wlewamy na zimny biszkopt. Masa serowa. Ser ucieramy z cukrem pudrem .Galaretki rozrabiamy w 2 szklankach wody. Tężące wlewamy do sera.Mieszamy. Śmietanę ubijamy i tez dodajemy do sera.Mieszamy i wlewamy na twarda już galaretkę owocową. Wstawiamy do lodówki.