Sposób przygotowania:
Bułeczki kokosowe z cukinią
Cukinię zetrzeć na drobnych oczkach. Dodać jajko i dokładnie wymieszać mikserem. Dodać resztę składników i dokładnie wymieszać.Pozostawić na 5-10minut, po tym czasie formować bułeczki. Ułożyć na papierze do pieczenia.
Piec ok. 25-30minut w temperaturze 180stopni.
Zjadać po przestygnięciu, choć na drugi dzień też są smaczne.
Piec ok. 25-30minut w temperaturze 180stopni.
Zjadać po przestygnięciu, choć na drugi dzień też są smaczne.
![Bułeczki kokosowe z cukinią Bułeczki kokosowe z cukinią](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/buleczki-kokosowe-z-cukinia-476947.jpg)
![Bułeczki kokosowe z cukinią Bułeczki kokosowe z cukinią](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/buleczki-kokosowe-z-cukinia-476948.jpg)
![Bułeczki kokosowe z cukinią Bułeczki kokosowe z cukinią](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/buleczki-kokosowe-z-cukinia-476949.jpg)