Sposób przygotowania:
Bułki grahamki bez polepszaczy
Wszystkie składniki przekładamy do misy z miksera i wyrabiamy około 10 minut aż powstanie jednolite i gładkie ciasto. Misę z ciastem przykryć ściereczką i odłożyć w ciepłe miejsce na około 1 godzinę do wyrośnięcia. Wyrośnięte ciasto podzielić na 8 równych części i uformować podłużne bułki. Ułożyć je na blachę wyłożoną matą silikonową lub papierem dopieczenia. Ponownie przykryć ściereczką i odłożyć na 1 godzinę do wyrośnięcia.
Włożyć do piekarnika nagrzanego na 220 stopni i piec 20 minut. Po upieczeniu przełożyć do wystudzenia na metalową kratkę.
Włożyć do piekarnika nagrzanego na 220 stopni i piec 20 minut. Po upieczeniu przełożyć do wystudzenia na metalową kratkę.