anulkadh

anulkadh

Złoty Ekspert
[Przepisów: 679]

Bułki paluchy z wkładem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 6

Kiedyś na mieście jadlam taką bułkę była wspaniała teraz często przygotowuje je w domu jest zawsze świeża.

Bułki paluchy z wkładem Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Bułki paluchy z wkładem

 

  • 4 bułki paluchy
  • 4 parówki
  • 200 g pieczarek
  • 1/2 cebuli
  • Sol
  • sos do Hamburga
  • Ketchup

Sposób przygotowania:

Bułki paluchy z wkładem
Pieczarki oczyścić i pokroić dusić na maśle razem z cebulą . Bułki paluchy odkroićna wysokości około. 2 cm. Ze środka za pomocą nożyka wydrążyć miąższ bułki włożyć do piekarnika i podgrzać parówki zagrzać we wodzie do bulek włożyć po trochu sosu i ketchup włożyć ciepłe parowki.

Do bułek nałożyć uduszone pieczarki.
Bułki paluchy z wkładem
bułki wydrążyć tak aby nie uszkodzić skórki
Bułki paluchy z wkładem
pieczarki w czasie duszenia nalezy doprawić do smaku