Sposób przygotowania:
Buraczki do obiadu
Wystudzone ugotowane lub upieczone buraczki obrać ze skórki. Pokroić w niedużą kostkę i przełożyć do miski.
Czerwoną cebulę pokroić w drobną kostkę. Dodać do pokrojonych buraczków. Całość skropić olejem i sosem balsamicznym, ja sosu dałam 4 łyżki. Wszystko zależy od naszego smaku i słodkości buraków.
Dokładnie wymieszać, posypać natką pietruszki i odstawić na ok 30 minut, aby smaki się przegryzły.
Czerwoną cebulę pokroić w drobną kostkę. Dodać do pokrojonych buraczków. Całość skropić olejem i sosem balsamicznym, ja sosu dałam 4 łyżki. Wszystko zależy od naszego smaku i słodkości buraków.
Dokładnie wymieszać, posypać natką pietruszki i odstawić na ok 30 minut, aby smaki się przegryzły.