Sposób przygotowania:
Burgery wołowe z fetą
Z podanych składników formujemy kotleciki. Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia wykładam kotleciki. Piekę w 200 stopniach przez 25 min. Międzyczasie przygotowujemy dodatki. Ja użyłam sałaty, pomidora, ogórka.
Bułki przekraczamy wzdłuż, posypujemy serem i wkładamy do piekarnika na ok 3 min w 200 stopniach tak by ser się rozstępił a bułka była chrupiąca. Kiedy mięso będzie gotowe, przekładamy jeden kotlecik do bułki, polewamy sosem, dodajemy warzywa. Jemy.
Smacznego.
Bułki przekraczamy wzdłuż, posypujemy serem i wkładamy do piekarnika na ok 3 min w 200 stopniach tak by ser się rozstępił a bułka była chrupiąca. Kiedy mięso będzie gotowe, przekładamy jeden kotlecik do bułki, polewamy sosem, dodajemy warzywa. Jemy.
Smacznego.