Sposób przygotowania:
Cannelloni z groszkiem i mięsem mielonym
1)Mięso podsmażamy na patelni.
3)Mięso zalewamy passatą, dodajemy groszek, przyprawy i posiekany czosnek.
4)Wszystko razem dusimy pod przykryciem około 5 - 10 minut.
5)Nadziewamy makaron sosem z mięsem i groszkiem.
6)Układamy makaron np. w formie do Lasagne wcześniej smarując ją jogurtem lub gęstą śmietaną.
7)Całość zalewamy resztą sosu.
8)Posypujemy serem.
9)Zapiekamy w piekarniku około 30 minut.
3)Mięso zalewamy passatą, dodajemy groszek, przyprawy i posiekany czosnek.
4)Wszystko razem dusimy pod przykryciem około 5 - 10 minut.
5)Nadziewamy makaron sosem z mięsem i groszkiem.
6)Układamy makaron np. w formie do Lasagne wcześniej smarując ją jogurtem lub gęstą śmietaną.
7)Całość zalewamy resztą sosu.
8)Posypujemy serem.
9)Zapiekamy w piekarniku około 30 minut.