kasnaj

kasnaj

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 189]

Chińska zupa jarzynowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 4
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Chińska zupa jarzynowa gotowana na kawałku mięsa to ciekawy pomysł na chłodniejsze dni i smakuje wyśmienicie .

Chińska zupa jarzynowa Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Chińska zupa jarzynowa

 

 

Sposób przygotowania:

Chińska zupa jarzynowa
Pora myjemy i kroimy białą część w talarki. Marchew obieramy, myjemy i ścieramy na tarce . Fasolę zieloną myjemy i kroimy na mniejsze kawałki, podobnie robimy także z ziemniakami . Na koniec wkładamy kawałek mięsa w moim przypadku był to karczek, zalewamy całość wodą dodajemy kostkę rosołową oraz sól, pieprz i maggi do smaku . Gotujemy godzinę czasu i możemy się cieszyć pysznym smakiem .
Chińska zupa jarzynowa
Białą część pora myjemy i kroimy na talarki .
Chińska zupa jarzynowa
Marchew obieramy myjemy i ścieramy a tarce .
Chińska zupa jarzynowa
Zieloną fasolę myjemy i kroimy na kawałki .
Chińska zupa jarzynowa
Dodajemy kawałek mięsa , zalewamy wodą i gotujemy 1godz.

Tagi:

mięso