Sposób przygotowania:
Chlebkowe koszyczki z dodatkami
Foremkę na muffinki wysmarować margaryną. Kromki chleba tostowego lekko rozwałkować i włożyć do dziurek w foremce. Pomidora pokroić w kostkę, parówkę w półkola, szynkę w kwadraciki. Cebulkę poszatkować.
Całość przełożyć do miski. Dodać kawałek pokrojonej w kostkę zieloną paprykę. Całość przyprawić pieprzem, dodać jajka i wymieszać. Przygotowanym farszem napełnić kromki chleba w foremce.
Ser zetrzeć, szczypiorek poszatkować. Posypać serem żółtym i szczypiorkiem. Wstawić do piekarnika na ok. 23 minuty w 180 st.
Całość przełożyć do miski. Dodać kawałek pokrojonej w kostkę zieloną paprykę. Całość przyprawić pieprzem, dodać jajka i wymieszać. Przygotowanym farszem napełnić kromki chleba w foremce.
Ser zetrzeć, szczypiorek poszatkować. Posypać serem żółtym i szczypiorkiem. Wstawić do piekarnika na ok. 23 minuty w 180 st.