Sposób przygotowania:
Koszyczki tostowe z Bieluchem
Kromki chleba tostowego wyjąć z opakowania i rozwałkować wałkiem. Każdą kromkę włożyć do foremki na muffinki, wcześniej wysmarowaną margaryną.
Do miski włożyć serek Bieluch, dodać pokrojoną marynowaną paprykę czerwoną i żółtą. Dodać poszatkowaną natkę pietruszki. Następnie pieczarki poszatkować i podsmażyć na patelni. Letnie dodać do miski.
Wszystko razem wymieszać, można dodać pieprz lub sól. Powstałą masę wkładać po trochu do chlebka tostowego.
Jajka wbić do osobnej miseczki, roztrzepać widelcem i wlewać po trochu do chlebka tostowego.
Piec w temp. 180 st. przez ok. 25 minut. Po tym czasie spożywać ciepłe.
Do miski włożyć serek Bieluch, dodać pokrojoną marynowaną paprykę czerwoną i żółtą. Dodać poszatkowaną natkę pietruszki. Następnie pieczarki poszatkować i podsmażyć na patelni. Letnie dodać do miski.
Wszystko razem wymieszać, można dodać pieprz lub sól. Powstałą masę wkładać po trochu do chlebka tostowego.
Jajka wbić do osobnej miseczki, roztrzepać widelcem i wlewać po trochu do chlebka tostowego.
Piec w temp. 180 st. przez ok. 25 minut. Po tym czasie spożywać ciepłe.