Sposób przygotowania:
Chlebowe pizzerinki
Pieczarki obieramy i kroimy w plasterki. Na rozgrzanej patelni smażymy pieczarki aż puszczą sok i odparowujemy.
Parówkę kroimy w kosteczkę i dodajemy do pieczarek. Następnie dodajemy żółty ser i przyprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Każdy kawałek chleba smarujemy ketchupem i kładziemy na nim farsz pieczarkowy.
Układamy pizzerinki na blaszce i wstawiamy do nagrzanego piekarnika. Pieczemy przez 10 min w temperaturze 200 stopni.
Parówkę kroimy w kosteczkę i dodajemy do pieczarek. Następnie dodajemy żółty ser i przyprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Każdy kawałek chleba smarujemy ketchupem i kładziemy na nim farsz pieczarkowy.
Układamy pizzerinki na blaszce i wstawiamy do nagrzanego piekarnika. Pieczemy przez 10 min w temperaturze 200 stopni.