Sposób przygotowania:
Chrupiące gofry z grilla
1. Wszystkie składniki przekładamy do miski i miksujemy na gładkie bez grudek ciasto.
2. Następnie rozgrzewamy grill elektryczny, nakładamy po porcji ciasta, zamykamy grill i pieczemy aż będą rumiane i upieczone.
3. Zdejmujemy z grilla, oprószamy cukrem pudrem i podajemy.
Moje rady:
Szklanka do odmierzania składników o pojemności 250 ml.
Z przepisu wychodzi około 30 sztuk gofrów.
Grilla niczym nie smarujemy.
2. Następnie rozgrzewamy grill elektryczny, nakładamy po porcji ciasta, zamykamy grill i pieczemy aż będą rumiane i upieczone.
3. Zdejmujemy z grilla, oprószamy cukrem pudrem i podajemy.
Moje rady:
Szklanka do odmierzania składników o pojemności 250 ml.
Z przepisu wychodzi około 30 sztuk gofrów.
Grilla niczym nie smarujemy.
robaczek
Babeczka35
Polecam, pyszne są, chrupiące, takie cieniutkie :)