Sposób przygotowania:
Sałatka jarzynowa z suszonymi grzybami i szynką
Grzyby moczymy 20-30 minut.
Następnie gotujemy około 30 minut w wodzie w której się moczyły.
Warzywa dokładnie myjemy i gotujemy do miękkości.
Obieramy i kroimy w drobną kostkę.
Ogórki kiszone i szynkę również kroimy w kostkę i dodajemy do pozostałych warzyw.
Dodajemy majonez,musztardę i przyprawy, mieszamy.
Sałatkę przechowujemy w lodówce.
Smacznego ;)
Następnie gotujemy około 30 minut w wodzie w której się moczyły.
Warzywa dokładnie myjemy i gotujemy do miękkości.
Obieramy i kroimy w drobną kostkę.
Ogórki kiszone i szynkę również kroimy w kostkę i dodajemy do pozostałych warzyw.
Dodajemy majonez,musztardę i przyprawy, mieszamy.
Sałatkę przechowujemy w lodówce.
Smacznego ;)