Sposób przygotowania:
Ciasteczka francuskie ( rożki )
Ciasto podzielić na równe kwadraty . Do miski włożyć serek philadelphia , mascarpone , żółtko , mąkę , cukier . Czekoladę bardzo drobno pokroić , dodać do serków , wszystko razem bardzo dokładnie wymieszać . Na każdy kwadrat kłaść nadzienie , sklejać rożki , posmarować roztrzepanym jajkiem , piekarnik rozgrzać do 180 - 190 *C piec około 15- 20 minut , do zrumienienia .
edytaha
Bo
Edytko nadzienie smaczne :) po upieczeniu jest bardzo podobne do kremu czekoladowego :))
Dziękuję za odwiedziny :)))
Pozdrawiam :))
gosia56
Bo
Gosiu ciacho i kawa zrobione dla Ciebie ...:)))
Dziękuję :)))
gosia56
To dobrze wiedziałam ze to dla mnie więc poczęstowałam się tymi pysznosciami.
Bo
Cieszę się bardzo :))))