Sposób przygotowania:
Ciasteczka orzechowo-kukurydziane
Do miseczki przekładamy masło orzechowe, dodajemy jajo i erytrol (cukier), mieszamy razem.
Płatki kukurydziane mielimy i dodajemy do pozostałych składników. Wyrabiamy ciasto.
Dzielimy na 6 części i robimy ciasteczka w dłoniach. Układamy na blaszce, lekko spłaszczając.
Posypujemy pokruszonymi płatkami kukurydzianymi.
Wstawiamy na nagrzanego piekarnika i pieczemy przez 30 minut w 180 stopniach.
Podajemy ciastka gdy ostygną z kubkiem mleka, kakao czy herbaty.
Smacznego.
Płatki kukurydziane mielimy i dodajemy do pozostałych składników. Wyrabiamy ciasto.
Dzielimy na 6 części i robimy ciasteczka w dłoniach. Układamy na blaszce, lekko spłaszczając.
Posypujemy pokruszonymi płatkami kukurydzianymi.
Wstawiamy na nagrzanego piekarnika i pieczemy przez 30 minut w 180 stopniach.
Podajemy ciastka gdy ostygną z kubkiem mleka, kakao czy herbaty.
Smacznego.