Sposób przygotowania:
Ciasteczka słonecznikowe
Dzień wcześniej zalewamy słonecznik wodą, zostawiamy na noc.
Na drugi dzień zlewamy wodę i miksujemy. Do zmiksowanej masy dodajemy miód, jajko, żurawinę, rodzynki, goję, wiórki kokosowe, zmielony ksylitol, całe ziarna słonecznika, mąkę kokosową i dokładnie mieszamy.
Odstawiamy na 3 godziny.
Blaszkę wykładamy papierem do pieczenia. Formujemy ciastka kładziemy na blaszkę i posypujemy słonecznikiem.
Pieczemy w temp.180 stopni przez około 30 minut.
Na drugi dzień zlewamy wodę i miksujemy. Do zmiksowanej masy dodajemy miód, jajko, żurawinę, rodzynki, goję, wiórki kokosowe, zmielony ksylitol, całe ziarna słonecznika, mąkę kokosową i dokładnie mieszamy.
Odstawiamy na 3 godziny.
Blaszkę wykładamy papierem do pieczenia. Formujemy ciastka kładziemy na blaszkę i posypujemy słonecznikiem.
Pieczemy w temp.180 stopni przez około 30 minut.