Sposób przygotowania:
Ciasteczkowe choinki miodowo-migdałowe
Przygotować robot z miską i nożami do siekania. Do miski dodać kolejno wszystkie składniki. Włączyć robot i mieszać aż się połączą składniki w ciasto. Wyjąć je z miski na blat lub stolnicę, chwilę wyrobić a potem dzielić na porcje, wałkować na nie za cienkie i nie za grube placki i foremką w kształcie choinki wycinać ciasteczka. Potem układać je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Gotowe ciasteczka piec 10 - 15 minut w zależności od grubości. Ciasteczka przestudzić. Składniki lukru wymieszać, lukier nie powinien być za gęsty. Upieczone ciasteczka dowolnie udekorować lukrem ( można śmiało zachęcić dzieci, te ciasteczka lukrować mój synek ).
alaaa
2milutka
zbysiowa
kołczu
zewa
A z ciasteczkami faktycznie super zabawa, zwłaszcza że i dzieci mają zajęcie :)
No i coraz bliżej świąt :)