Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane brokułem
Jajka gotujemy na twardo. Ugotowane obieramy ze skorupki. Obrane przekrawamy na połowę. Wyjmujemy żółtka.
Brokuł gotujemy na półtwardo. Ugotowany studzimy i kroimy na mniejsze części. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Pokrojoną delikatnie przysmażamy do miękkości na oleju. Podsmażoną studzimy.
Tak przygotowane składniki: brokuł, żółtka, cebulę i majonez łączymy ze sobą. Całość doprawiamy do smaku. Przygotowaną sałatką napełniamy białka. Całość posypujemy szczypiorkiem i podajemy.
Brokuł gotujemy na półtwardo. Ugotowany studzimy i kroimy na mniejsze części. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Pokrojoną delikatnie przysmażamy do miękkości na oleju. Podsmażoną studzimy.
Tak przygotowane składniki: brokuł, żółtka, cebulę i majonez łączymy ze sobą. Całość doprawiamy do smaku. Przygotowaną sałatką napełniamy białka. Całość posypujemy szczypiorkiem i podajemy.
lukrowanepierniczki