Sposób przygotowania:
ciastka fransuskie z jabłkami
jabłka obieramy kroimy w małą kosteczke, podduszamy w małej ilości wody, odoajemy cukier waniliowy oraz cunamon.
można jabłka zblendować.
ciasto francuskie rozwinąć, podzielić na 2 części.
na pierwszej układamy małe porcje jabłek , przykrywamy drugą częścią. za pomocą noża lub radełka wykrawamy kwadraciki ,
wstawiamy d nagrzanego piekarnika i pieczemy 20 minut w 180 stopniach.
najlepsze gorące, z lodami waniliowymi.
smacznego:)
można jabłka zblendować.
ciasto francuskie rozwinąć, podzielić na 2 części.
na pierwszej układamy małe porcje jabłek , przykrywamy drugą częścią. za pomocą noża lub radełka wykrawamy kwadraciki ,
wstawiamy d nagrzanego piekarnika i pieczemy 20 minut w 180 stopniach.
najlepsze gorące, z lodami waniliowymi.
smacznego:)