LuKaSz4761

LuKaSz4761

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 344]

Ciastka makaronikowe

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

ciastka makaronikowe na każdą okazje dnia

Ciastka makaronikowe

Składniki:

Ciastka makaronikowe

 

Sposób przygotowania:

Ciastka makaronikowe
Migdały musimy sparzyć i obrać z łupin i zemleć orzechy również zemleć jeżeli dodajemy płatki owsiane to zrumienić je na margarynie i rozgnieść wałkiem i wymieszać trochę z cukrem pudrem białka ubijamy na sztywną pianę pod koniec dodać resztę cukru pudru piane mieszamy z orzechami i migdałami natłuszczamy blachę i kładziemy łyżką na blachę i pieczemy około 30 minut w gorącym piekarniku i wyjdą nam ciastka makaronikowe

Tagi:

ciastka deser