Sposób przygotowania:
Ciastka na kruchym spodzie z budyniem
Śmietanę kremówkę z fixem ubijam na sztywną pianę po trochu dodając cukier puder wciąż mieszając. Budyń waniliowy robię zgodnie z instrukcją na opakowaniu ale dodaję nieco mniej mleka ale za co łyżkę masła. Gdy jest już gotowy lekko studzę i wlewam do rękawa cukierniczego. Gdy śmietana jest już porządnie ubita również wlewam do rękawa cukierniczego. Na kruchy spód babeczki zaczynam wlewać-wyciskać budyń aby wypełnił całe dno i lekko wystawał na środku niczym piramidka :) W koło robię małe kwiatuszki z bitej śmietany ale staram się aby na środku było widać wystający budyń. Truskawki kroję w drobne kawałeczki i posypuję na wierzch. Aby przekroczyć jakiekolwiek granice zdrowego odżywiania można delikatnie przesiać górę cukrem pudrem. Smacznego